Зросла кількість загиблих після удару по Чорноморську 4 липня - померла ще одна жінка

Зросла кількість загиблих після удару по Чорноморську 4 липня - померла ще одна жінка

Міський голова Чорноморська Василь Гуляєв повідомив про збільшення кількості жертв в результаті ракетного удару по населеному пункту Одеського району, який стався 4 липня. Вночі в лікарні померла ще одна жінка, яка постраждала під час атаки.

Як відомо, три дні тому російські окупанти вдарили ракетним озброєнням по цивільній припортовій інфраструктурі Чорноморська. Початково повідомлялося про одну загиблу - молоду жінку, яка померла на місці атаки, та ще сімох поранених. В ОВА тоді говорили, що двоє травмованих перебувають у стані середнього ступеня важкості, четверо - у важкому та "одна жінка у вкрай важкому стані".

Гуляєв висловив щирі співчуття родинам загиблих та побажав швидкого одужання всім пораненим. 

Нагадаємо, російське окупаційне військо у ніч на 7 липня задіяло комбіновану тактику, використавши для ураження як балістичні ракети, так і безпілотні літальні апарати. Ворог запустив дві ракети "Іскандер-М" та 13 "шахедів". Українськ захисники неба відпрацьовували по ворожих цілях у чотирьох областях.

Як писав "Ми-Україна" раніше, цієї ночі Дніпропетровська область знову зазнала масштабної атаки ворога. Павлоград зазнав ракетного удару, внаслідок якого було пошкоджено чотири приватні будинки. Нікополь росіяни накривали зі ствольної та реактивної артилерії, зафіксовані численні руйнування, відомо про трьох поранених.

Головне