Зранку ворог завдав ракетного удару по Одещині, - сили оборони Півдня

Зранку ворог завдав ракетного удару по Одещині, - сили оборони Півдня

Росіяни випустили ракету Х-31 по Одеській області з літака тактичної авіації, вона влучила в поле за межами населеного пункту. Про це  повідомили Сили оборони півдня.

Ракета Х-31, випущена з літака тактичної авіації з акваторії Чорного моря, влучила у поле поза межами населеного пункту.

На щастя, люди та інфраструктура не постраждали.

"У ранковий час ворог завдав ракетного удару по Одеській області. З літака тактичної авіації, що заходив з акваторії Чорного моря, випустив ракету Х-31, яка влучила в поле за межами населеного пункту", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, російські війська минулої доби, 8 березня, продовжували обстрілювати Харківщину. Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

У Вовчанську внаслідок удару дроном згорів автомобіль Ford Transit. В результаті загинуло подружжя: чоловік 1970 року народження та жінка 1975 року народження.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні сили нанесли 328 ударів по шести містах та селах Запорізької області за минулу добу, 8 березня. Атаки проводилися з використанням авіації, ракетних систем залпового вогню, артилерії, а також здійснювалися за допомогою безпілотників.

Головне