Знищити Кримський міст одразу чи зачекати: Братчук розповів, який варіант підтримує

Знищити Кримський міст одразу чи зачекати: Братчук розповів, який варіант підтримує

Військові експерти в Україні розділились на два табори: прихильники першого переконані, що підривати Кримський міст треба в останню чергу, аби вороги та зрадники встигли втекти; у другому - вважають що шляхопровід має бути ліквідований одразу. Прибічником якої з них є речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук він розповів у стрімі на "Ми-Україна".

"Давайте говорити відверто, вони (вороги та зрадники - ред.) ж не будуть всі тікати через той міст. Це емоційна версія, вона мені теж подобається і власне я хотів би, щоб так було. Менше роботи Збройним силам, правоохоронним структурам і кожному з нас, тому що з колаборантами мова коротка, тим більше з громадянами рф. Їх же треба якось потім повернути на батьківщину. Та ж саме емоційна складова у версії, що треба спочатку розбити міст, а потім із цим щось вирішувати. Гарна версія, має право на життя. Однак в обох версій є свої мінуси", - розповів він

Братчук підкреслив, що зараз воліє радше говорити про те, що Силам оборони України потрібно знищувати логістику ворога, скорочувати їхні обсяги постачання зброї та особового складу, а щодо Кримського мосту "він сам по собі є дуже ненадійним, на все свій час".

Нагадаємо, Братчук спростував фейки росіян про атаку Кримського мосту. Йдеться про озвучену російським Національним антитерористичним комітетом рф офіційну версію, згідно з якою шляхопровід нібито зазнав шкоди від двох українських безпілотних надводних безпілотних апаратів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Миколаївщині вогонь охопив поля з пшеницею.

Головне