Знищення С-400 "Тріумф" вплине на події в Криму, - ГУР

Знищення С-400

У тимчасово окупованому Криму 23 серпня ЗСУ знищили російський зенітно-ракетний комплекс С-400 “Тріумф”. Це вплине на події на півострові в майбутньому.

Про це розповів представник ГУР МО Андрій Юсов в спецефірі "На часі" на телеканалі "Ми-Україна".

"В Криму знищений С-400 "Тріумф". Це черговий російський "анаголовнєт", який позі оцінюється, як передовий засіб протиповітряної оборони. Власне, його більше немає. Це кадри, які потішили всіх добрих людей в Україні і світі. Це справді вплине найближчим часом на подальші події в Криму", - зауважив він.

На його думку, "Москву-сіті" вже час перейменовувати у "Бавовна-сіті".

"Нікого особливо це не дивує, я розумію, що багатьом хочеться побачити ще більше. А те, що Путін всі сили і засоби, які мали захищати Москву від НЛО, кинув на тимчасового окуповані території України і лишив небо над Москвою дірявим, то це питання до їх режиму", - додав Юсов.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Криму в середу, 23 серпня, відбувся вибух, який знищив російський зенітно-ракетний комплекс С-400 “Тріумф”.

“23 серпня 2023 року близько 10:00 поблизу села Оленівка на мисі Тарханкут у тимчасово окупованому Криму відбувся вибух, який знищив російську зенітно-ракетну систему великого і середнього радіусу дії С-400 “Тріумф”, – йдеться в повідомленні.

Відомо, що внаслідок вибуху було знищено саму установку, встановлені на ній ракети та особовий склад ворога.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Блінкен привітав українців із Днем Незалежності та запевнив у підтримці США.

Головне