"Зникнуть усі Дуди, Моравецькі, Качинські": Медведєв пригрозив Польщі "ядеркою"

Бажання Польщі розмістити на своїй території ядерну зброю НАТО загрожує її застосуванням, заявив заступник голови Ради безпеки рф Дмитро Медведєв.

"З урахуванням того, що у польському керівництві сьогодні зібрані лише патентовані дегенерати, прохання про розміщення у Польщі ядерної зброї загрожує лише одним. Така зброя буде застосована", - написав він.

Високопоставлений представник режиму диктатора Володимира Путіна додав, що рішення щодо ядерної зброї прийматимуть "маразматики за океаном".

"Але є в цьому позитивна сторона. Зникнуть усі дуди, моравецькі, качинські та інша нечисть. Ну й інші зникнуть, на жаль", - підсумував Медведєв.

Як відомо, польський прем'єр Матеуш Моравецький напередодні заявив, що Польща готова розмістити на своїй території ядерну зброю НАТО у відповідь на наміри рф розмістити тактичну ядерну зброю на території Білорусі. Враховуючи загрози з боку "сусідів" він висловив бажання країни взяти участь у програмі Nuclear Sharing Північноатлантичного альянсу.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Медведєв часто озвучує різні погрози країнам Заходу після початку повномасштабної війни, яку рф розв'язала в Україні. Так, у червні він заявив, що у росії “більше немає причин утримуватись від знищення кабельного зв’язку ворогів на дні океану”. Свої погрози він мотивував нібито доведеністю причетності західних країн до підриву російських підводних трубопроводів “Північний потік” у Балтійському морі.

У березні Медведєв пригрозив Гаазькому суду ударом гіперзвукової ракети за ордер на арешт президента рф Володимира Путіна. Того ж місяця він також пригрозив Німеччині ракетами за ймовірний арешт російського диктатора.

Головне