Знімали все на відео: на Київщині підлітки до втрати свідомості побили 14-річного знайомого

Знімали все на відео: на Київщині підлітки до втрати свідомості побили 14-річного знайомого

На Київщині двоє 17-річних підлітків побили 14-річного хлопця до втрати свідомості. Його з переломом кісток носа, струсом мозку, закритою травмою голови та контузією ока доставили у лікарню. Про це повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Київській області.

Інцидент трапився у селі Музичі. Співробітники поліції знайшли скривавленого хлопця і доставили його в лікарню.

Згодом вдалося встановити, що постраждалого побили двоє місцевих 17-річних жителів. 

"Вони завдали йому удари руками й ногами по голові та тулубу. Коли один з них в черговий раз вдарив потерпілого ногою в обличчя, він втратив свідомість", - розповіли у Офісі Генерального прокурора. 

Все, що хлопці робили, вони знімали на відео, яке поширили в мережі.

Речниця поліції Київської області Ірина Прянішнікова розповіла, що всі хлопці знали один одного. Конфлікт між ними виник на тлі ревнощів. 

"За однію з версій, потерпілий намагався залицятися до однієї з дівчат кривдника", - зазначили у поліції.

Також повідомляється, що кривдники били 14-річного хлопця навіть після того, як він перестав чинити опір. 

"Навіть коли хлопець втратив свідомість, 17-річний підліток продовжував наносити удари. Більше того: знімали це на відео, коментували, насміхалися", - зазначила Прянішнікова. 

У якийсь момент підлітки злякалися, що могли вбити хлопця, тому втекли, залишивши його. 

Наразі постраждалий вже перебуває дома. Його кривдникам 2005 та 2006 року народження повідомили про підозру за фактом хуліганства. Один з них є студентом столичного коледжу, пов’язаного із фізичною підготовкою, інший навчається в 11 класі місцевої школи. Хлопці перебувають під домашнім арештом, їм загрожує до чотирьох років ув'язнення.

Як повідомляли "Ми-Україна", Дмитро Лубінець відреагував на резонансну справу про зґвалтування 14-річної дівчинки трьома підлітками, які фактично уникнули покарання за свій злочин.

Головне