ЗМІ: росія призупинила рух через Керченську протоку з 16 липня

ЗМІ: росія призупинила рух через Керченську протоку з 16 липня

Російська влада призупинила рух вантажних суден через Керченську протоку з 16 липня, а саме після атаки безпілотників у Севастополі.

Про це повідомило інформаційне агентство Reuters з посиланням на власні два джерела.

"Навігація простоює вже третю добу. Зупинили її 16 липня, близько 17:00 за місцевим часом, коли була атака на Севастополь", - повідомило джерело агентства на умовах анонімності.

Водночас Міністерство оборони росії заявило, що росіяни завадили Україні атакувати Севастополь у неділю. Вони начебто знищили сім повітряних і два морських безпілотника.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін відреагував на атаку на Кримський міст та назвав це терактом. Він стверджує, що Кримський міст не є військовим об’єктом, бо його нібито не використовували для перевезення військових та техніки.

“Те, що сталося, – це черговий терористичний акт київського режиму, це злочин безглуздий, оскільки Кримський міст давно не використовують для військових перевезень”, – заявив російський диктатор.

Крім того він заявив, що російське міноборони вже готувало відповідь на цю атаку.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, туризм у Криму, який поки що перебуває під контролем рф, зазнав змін після вибухів на Керченському мосту 17 липня. Готельні оператори скинули ціни майже навпіл, а частина людей, які таки зважилась поїхати на півострів – там застрягли. Їм пропонують скористатись так званим “сухопутним коридором”, на якому немає ні АЗС, ні вбиралень, ні магазинів.

Головне