З'явилося відео перших хвилин після удару рф по будинку у Харкові

З'явилося відео перших хвилин після удару рф по будинку у Харкові

Російські окупанти 30 серпня завдали авіаудару по Харкову. Поліцейські та бригада швидкої допомоги першими прибули на місце обстрілу багатоповерхового будинку.

Відео з місця подій опублікував перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

"Кадри рятувальної операції після учорашнього ворожого обстрілу Харкова", – написав він.

Білошицький зазначив, що патрульні допомагали пораненим, евакуювали мешканців із заблокованих квартир та надавали первинну медичну допомогу.

Удар по Харкову 30 серпня

 

30 серпня Харків знову став мішенню для російських атак. Військовослужбовці армії рф вдарили по житлових будинках у центральній частині міста, Індустріальному та Немишлянському районах. В результаті атаки в останньому на дитячому майданчику загинула дівчинка, ще троє осіб отримали поранення.

О 17:44 було відомо про 40 поранених та п'ятьох загиблих внаслідок обстрілу КАБ. Згодом кількість загиблих зросла до шести. На ранок стало відомо про сім жертв російського обстрілу та 97 постраждалих.

Серед вбитих росією - 18-річна художниця Вероніка Кожушко. За годину до смерті дівчина надіслала свій новий малюнок письменнику Сергію Жадану.

31 серпня у Харкові оголошено траур у зв’язку з ударом рф по багатоповерхівці.

Як писав "Ми-Україна" раніше, поліцейські 30 серпня зафіксували 2 256 ворожих атак на лінії фронту та житлові райони Донеччини. Через обстріли загинуло двоє осіб, ще дев’ять отримали поранення.

Головне