"З’ясовуємо всі обставини": у Нацполіції відреагували на ситуацію з полком особливого призначення у Дніпрі

Почали поширюватись відео, на якому нібито у заступника начальника головного управління Нацполіції Дніпропетровщини Володимира Богоноса стався конфлікт з одним зі спецпризначенців. Про це повідомили у поліції.

"Щодо відео, яке розповсюджується у соціальних мережах про полк особливого призначення у Дніпрі, – керівництвом Національної поліції будуть з’ясовані всі обставини та прийняті відповідні рішення", - йдеться в заяві Нацполіції.

Нагадаємо, йдеться про відео, на якому нібито у заступника начальника ГУ Нацполіції Дніпропетровщини стався конфлікт з одним зі спецпризначенців через відмову переводитись в штурмову бригаду "Лють". Ті ж заявляли, що "воювати готові, але виключно в складі свого підрозділу". Вся розмова супроводжувалась ненормативною лексикою.

Керівництво Нацполіції з'ясовує обставини конфлікту та прийме відповідні рішення.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський у понеділок, 5 лютого, приїхав до Кропивницького у рамках робочого візиту і провів нараду щодо стану справ у регіоні.

Про це глава держави повідомив у своєму Telegram-каналі. За словами українського президента, під час наради було обговорено питання допомоги внутрішньо переміщеним особам. Як відомо, майже 90 тис. таких людей залишилися жити в Кіровоградській області.

Як писали "Ми-Україна" раніше, депутати від партії угорського прем'єр-міністра Віктора Орбана бойкотували парламентське засідання щодо вступу Швеції до НАТО. Про це повідомило агентство Bloomberg.

Наступна можливість ратифікувати вступ Швеції до НАТО буде 26 лютого, коли парламент Угорщини повернеться після зимових канікул. 

Головне