Зірвав ворожий штурм: воїн ДШВ в одному бою знищив чотири російських ББМ (відео)

Зірвав ворожий штурм: воїн ДШВ в одному бою знищив чотири російських ББМ (відео)

Бійці 79 ОДШБр продовжують нищити ворога на Донеччині. Десантники опублікували кадри зриву однієї зі спроб армії рф прорвати оборонні рубежі ЗСУ. Ворожу атаку завадив реалізувати один з бійців - молодший сержант Андрій Г. на позивний "Сєдой". 

Український захисник сам перетворив на брухт чотири з п'яти бойових броньованих машин противника, які той кинув на штурм. 

"Влучними пострілами з протитанкового ракетного комплексу "Джавелін" він знищив чотири броньовані машини, зірвавши атаку ворога. Штурм було відбито: техніка залишилась горіти у полі; більшість бійців ворожої піхоти було знищено", - йдеться у повідомленні. 

На особистому рахунку воїна вже 22 одиниці знищеної ворожої техніки. 

Нагадаємо, за підсумками бойової доби 7 січня сукупні втрати російської армії у війні зросли на ще 440 солдатів. Таким чином від 24 лютого 2022 року агресор позбувся в Україні більш як 365,1 тис. військовослужбовців. Сили оборони України також утилізували за попередній день дев'ять танків, 14 бойових броньованих машин, 13 артилерійських систем та 11 дронів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Україна пережила новий масований ракетний удар вранці 8 січня. Для атаки росіяни використали крилаті, балістичні, аеробалістичні та зенітні керовані боєприпаси, зокрема сім "Кинджалів", вісім Х-22, шість "Іскандерів-М" та 24 Х-101/Х-555/Х-55.

Головне