Зірка серіалу "Друзі" Метью Перрі помер у своєму будинку

Зірка серіалу

Американський актор Метью Перрі, який відомий світу завдяки ролі Чендлера Бінга у серіалі "Друзі", помер у віці 54 років у суботу, 28 жовтня. Про це повідомило NBS News та безліч інших ЗМІ.

Як зазначається, актор був знайдений мертвим у власному будинку в одному з районів Лос-Анджелесу Пасіфік-Палісейдс. ЗМІ пишуть, що його тіло знайшли у джакузі. При цьому слідів наркотиків та насильства на місці не було.

У нього констатували зупинку серця. Причини смерті Перрі встановлюватиме експертиза.

Смерть актора вже підтвердила студія Warner Bros. Television Group. Саме вона продюсувала популярний серіал "Друзі".

"Він був справжнім подарунком для всіх нас. Наше серце з його родиною, близькими та всіма його шанувальниками", - написали в студії.

Крім ролі у серіалі "Друзі", яку він виконував протягом 10 років, він знімався у таких фільмах, як "Шахраї", "Танго втрьох", "Дев'ять ярдів" та "Татові знову 17".

Перрі також є автором книги "Друзі, кохані і одна велика жахлива річ". У ній він розповів про свої проблеми з алкоголем та опіоїдами. Із залежністю актор боровся все життя. За його підрахунками, він витратив понад 7 млн доларів на спроби позбутися залежності.

Через серйозні проблеми зі здоров'ям, викликані залежністю, він пережив п'ятимісячну госпіталізацію в 2018 році внаслідок розриву товстої кишки. Це залишило йому, як він писав у книзі, 2% шансів пережити ніч.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у суботу, 21 жовтня, у віці 86 років помер легендарний футболіст "Манчестер Юнайтед" і збірної Англії сер Боббі Чарльтон.

Головне