Зірка "Поганих хлопців" Вілл Сміт прорекламував український всюдихід-амфібію Sherp

Зірка

Відомий американський актор Вілл Сміт опублікував світлини з місця зйомок кінострічки "Погані хлопці-4", на одній з яких показав всюдихід-амфібію українського виробництва Sherp. 

Виробником машини є компанія QUADRO INTERNATIONAL. Розробники Sherp запевняють, що їх творіння здатне здолати найскладнішу місцевість, "будь то скеляста, болотиста або засніжена місцевість". Адаптивна конструкція дозволяє перевозити різноманітні корисні вантажі до 1200 кг, здатна підніматися на висоту до 5582 м над рівнем моря та знаходитися в робочому стані в діапазоні температур -40 °C +40 °C.

Це авто з’явиться у четвертій частині комедійного екшну "Погані хлопці", де Сміт зіграє головну роль. Кінострічка має з'явитися на початку літа. Для зйомки у Маямі доправлять два такі всюдиходи. 

Раніше вітчизняний Sherp вже знімався у кліпі виконавця Kanye West.

Нагадаємо, на Кіровоградщині знайшли компактний електричний автомобіль, який старший за Ілона Маска. Вітчизняний електрокар був створений на стику 60-70-х років. Родстер розрахований на двох підлітків, або одну дорослу особу. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, в Україні створили нову бойову броньовану машину. Розробка отримала назву Inguar-3, а створила її однойменна українська компанія. Це перший український MRAP з рівнем захисту НАТО, який можна використовувати для супроводу, розвідувальних місій чи операцій швидкого реагування. Також на ці бронемобілі можна встановлювати системи залпового вогню чи високоточного озброєння, або ж артсистеми. 

Головне