Журналіст та військовий Андрій Ящишен отримав поранення на фронті (фото)

Журналіст та військовий Андрій Ящишен отримав поранення на фронті (фото)

Журналіст хмельницького видання "Є" та військовослужбовець Збройних сил України Андрій Ящишен отримав поранення на фронті.

Про це він заявив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. За його словами, внаслідок вибуху міни у нього зламані вилиця, верхня щелепа, а також травмоване коліно.

"Що таке твій день? Твій день — це коли мінометна міна вибухає біля машини. В тебе шок і писк у правому вусі. Двері заклинило. Вилазиш через місце водія. Далі — ще кілька скидів, коли ви з хлопцями залягли подалі від дороги. І, як наслідок, — у тебе скло в обличчі, зламані вилиця й верхня щелепа та травма коліна. Й головне — усі живі. Може прозвучати дивно, але це твій день!", - розповів хмельницький журналіст.

Він також дав коментар ІМІ, в якому розповів, що був поранений кілька днів тому. Ящишен зазначив, що медики ще будуть встановлювати, чи не залишилося скла в обличчі. Також будуть робити МРТ коліна. Журналіст переконаний, що перелому немає, але можуть бути порвані зв'язки. Струсу і контузії він також немає.

Андрій Ящишен приєднався до лав Збройних сил України влітку 2023 року. Тоді він заявив, що "зав'язує з журналістикою" на невизначений термін.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський повідомив про новий обмін полоненими з росією у четвер, 8 лютого. В Україну повернулось ще 100 українських захисників.

Головне