“Жнива” в умовах війни: на Вінниччині знешкодили російську ракету Х-101

“Жнива” в умовах війни: на Вінниччині знешкодили російську ракету Х-101

Уламки російської крилатої ракети Х-101 було виявлено під час проведення аграрних робіт у Вінницькій області. Її вже знешкодили вибухотехніки поліції. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

Ракету збили бійці Повітряних сил під час однієї з атак росіян по Україні.

Незважаючи на те, що уламки ракети розлетілися на площі 1 га, бойова частина все ще залишалася небезпечною для людей. Поліцейські оперативно відокремили її від решти корпусу та знищили шляхом підриву. Крім того, правоохоронці виявили касетні боєприпаси, які також були знешкоджені на місці.

“Пам’ятайте: наслідки ворожих атак та бойової роботи можуть виявлятися та нести небезпеку на різних ділянках місцевості ще довгий час після самих подій. У разі виявлення будь-яких підозрілих предметів, не підходьте і не чіпайте їх! Одразу повідомляйте про знахідку екстрені служби”, - наголошує Національна поліція України.

Нагадаємо, російські війська обстріляли Харків і низку населених пунктів Харківського, Ізюмського, Чугуївського та Куп'янського районів. У результаті загинули двоє мирних жителів та 47 отримали поранення.

Як писав “Ми-Україна” раніше, внаслідок російського обстрілу в місті Лиман на Донеччині виникла масштабна пожежа, яка охопила близько 240 га лісу. Через сильний вітер вогонь поширюється в глиб лісу, ліквідація триває вже другу добу.

Головне