Жінка з інвалідністю намагалася незаконно вивезти за кордон зятя, видаючи його за свого чоловіка

Жінка з інвалідністю намагалася незаконно вивезти за кордон зятя, видаючи його за свого чоловіка

Українські прикордонники виявили чергову пару так званих молодят, які планували втечу з України. Йдеться про 56-річну жінку з інвалідністю, яка намагалася незаконно вивезти за кордон свого 39-річного зятя. 

Як пояснили у Державній прикордонній службі України, підставою для виїзду за кордон пари повинна була стати інвалідність жінки.

"Теща із зятем намагалися "законно" виїхати з країни. Ще одна пара "молодят" - 56-річна жінка з 39-річним чоловіком - мала намір потрапити за кордон. Дружина нібито їхала лікуватися до Німеччини, та, оскільки їй як особі з інвалідністю І групи, потрібна допомога, без супроводу - ніяк. Все ж приховати свої справжні плани від прикордонників не вдалося. Тільки тоді жінка зізналася, що чоловік насправді доводиться їй зятем", - йдеться у повідомленні.

Варто зауважити, що чоловіка та жінку затримали і передали Національній поліції. У їхніх діях виявлено ознаки кримінального правопорушення.

Як повідомляли "Ми-Україна", українця, який намагався незаконно перетнути кордон, затримали прикордонники на паспортному контролі на кордоні із Словаччиною. Він напився та проспав свою втечу.

Головне