"У мене чоловік депутат": жінка облаяла патрульного і послала до Бахмута (відео)

У соцмережах з’явилося відео, на якому жінка, яка назвалася дружиною депутата, нецензурно облаяла патрульного та послала його в Бахмут.

Харківські телеграм-канали оприлюднили відповідне відео

Порушницю правил дорожнього руху зупинили у Києві за телефонну розмову під час їзди. Вона обурилася цим і накинулася з лайкою на поліцейського.

"Нормальні пацани всі у Бахмуті", - заявила Яна Миколаївна, яка перед цим не добирала слів у бік правоохоронця і казала про це, що вона "волонтерка".

"У мене чоловік депутат, а ти – під*ас, нормальні пацани всі в Бахмуті, а ви страждаєте хуей, пішов ти нах*уй", – сказала вона.

Також жінка сказала, що неодноразового допомагала Збройним Силам України.

У мережі не зазначили, коли було зняте відповідне відео.

Нагадаємо, в Ірпені розгорівся мовний скандал з викладачкою філософії, яка відмовилась проводити пари українською. Вона заявила, що усі охочі опановувати предмет українською мовою можуть зробити це самостійно. 

Згодом міністр освіти та науки Оксен Лісовий відреагував на скандал з російськомовною викладачкою філософії в Державному податковому університеті в Ірпені. У міністерстві пообіцяли вжити відповідні заходи щодо педагога.

“Дивно, коли учні чи студенти виявляють вищий рівень свідомості, ніж їхні викладачі. Ми перетворили мову на інструмент політичних маніпуляцій. Не ми використовували її як привід для агресії. Ми лише захищаємо свій український простір і свою свободу”, – підкреслив він.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Пентагоні назвали ключові пріоритети військової допомоги Україні.

Головне