Жінка намагалася перевезти за кордон ухилянтів з Дніпропетровської області

Жінка намагалася перевезти за кордон ухилянтів з Дніпропетровської області

Жінка із Закарпаття намагалася підзаробити на ухилянтах, 35-річна жінка везла до кордону з Угорщиною п’ятьох чоловіків, серед них були мешканці Дніпропетровської області. Про це повідомляє західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Охочі перетнути україно-угорських кордон заплатили 35-річній жінці від 7 до 12 тисяч доларів. "Клієнтами" були двоє жителів Закарпаття, двоє жителів Дніпропетровщини та один житель Львівщини.

У момент затримання жінка везла чоловіків на власному авто у бік Угорщини. Якщо її провину доведуть у суді, то їй загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до семи років.

Усі чоловіки хотіли втекти за кордон. За перехід в Угорщину, кожен з чоловіків віддав жінці від 7 до 12 тисяч доларів.

Порушницю затримали, якщо її вину доведуть у суді, жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років.

Нагадаємо, у ніч на 28 червня у США на 93-му році життя помер Любомир Романків – український винахідник, науковець, меценат і діяч національної скаутської організації "Пласт". Про це повідомив український історик та пластун Юрій Юзич.

Як писали "Ми-Україна" раніше, подорожчання – як наслідок відключень світла. У зоні ризику вся продукція, яка потребує зберігання в холодильнику: морепродукти, молочка, м’ясо.

Головне