Жертв обстрілу Синельниківщини поменшало: медики врятували 6-річного хлопчика 

Жертв обстрілу Синельниківщини поменшало: медики врятували 6-річного хлопчика 

В Дніпропетровській ОВА навели оновлені дані щодо кількості загиблих внаслідок ракетного удару по Синельниківському району. Інформація про одного з трьох загиблих дітей не підтвердилась. 

Як розповів очільник ОВА Сергій Лисак, йдеться про 6-річного хлопчика, який перебував у вкрай важкому стан. Дитину вдалося доправити до обласної лікарні.

"Медики зробили все, що могли. Можливе і неможливе. Врятували", - зазначив він. 

Лікарі говорять про позитивну динаміку у маленького пацієнта. 

Дані про двох інших загиблих дітей - хлопчика 8 років та 14-річної дівчини - підтверджені. 

Масований обстріл Дніпра та області: дані про загиблих та поранених

  • Синельниківщина. На цю годину відомо про шістьох загиблих, серед яких двоє дітей. Ще шість людей зазнали поранень. Руйнувань зазнали майже 30 приватних будинків.
  • Дніпро. В обласному центрі двоє загиблих та 19 постраждалих, половина з них знаходиться під наглядом лікарів. Переважно у них діагностовані осколкові та різані рани, перелами та гематоми, важких серед потерпілих немає. 
  • Кривий Ріг. Троє місцевих зазнали травмувань через обстріл, двох ушпиталено.

Як писав "Ми-Україна" раніше, обстрілюючи Дніпропетровщину окупанти умисно цілили по об'єктах "Укрзалізниці". Фахівці компанії продовжують оцінювати наслідки обстрілів та займаються їх якнайшвидшою ліквідацією. Робота вокзалу станції Дніпро відновлена. Внаслідок удару рф по ньому загинула чергова по будинку локомотивних бригад Оксана Стороженко, ще семеро залізничників отримали поранення під час виконання службових обов'язків. 

Головне