Жахлива ДТП на Рівненщині: обох батьків в аварії втратили 13 дітей

Жахлива ДТП на Рівненщині: обох батьків в аварії втратили 13 дітей

У Березнівській громаді Рівненської області 2 лютого сталась смертельна аварія за участі мікроавтобуса та вантажного транспортного засобу. ДТП обірвала життя чотирьох осіб.

"Без батьків та матерів залишилися діти з двох родин цієї громади. В одній із сімей батьків втратило вісім неповнолітніх дітей, в іншій – п’ятеро", - розповів очільник місцевої ОВА Олександр Коваль. 

Він додав, що нині усі діти знаходяться разом зі своїми рідними. В ОВА заявили, що триматимуть ситуацію на контролі. 

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій уточнили, що автопригода сталась в селі Михайлин. На дорозі зіткнулись мікроавтобус марки Mercedes-Benz Vito та фура DAF. Надзвичайникам довелось деблоковувати тіла загиблих застосовуючи спецобладнання. Станом на вчорашній день, у ДСНС повідомляли про трьох загиблих та двох травмованих.

Нагадаємо, уночі 27 січня у Польщі сталася ДТП за участю пасажирського автобуса з України. Внаслідок аварії постраждали щонайменше 20 українців

Як писав "Ми-Україна" раніше, за майже два роки широкомасштабної війни армія рф вбила в Україні 522 дитини, ще 1217 неповнолітніх отримали поранення. Ці дані є неостаточними, оскільки продовжується збір інформації щодо загиблих і постраждалих в місцях ведення бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.