Зеленський зустрівся із послом Майклом Макфолом (фото)

Зеленський зустрівся із послом Майклом Макфолом (фото)

Президент України Володимир Зеленський зустрівся із директором Інституту міжнародних досліджень Фрімана-Споглі (FSI), Послом Майклом Макфолом.

Про це глава держави повідомив у своєму Telegram-каналі. Як зазначається, Макфол разом із керівником Офісу президенту України Андрієм Єрмаком очолює Міжнародну робочу групу щодо санкцій проти росії.

"Важливо посилювати санкції проти енергетичного, фінансового та банківського секторів російських терористів. Також треба заблокувати постачання до росії будь-яких компонентів і запчастин, які використовуються для виробництва ракет і дронів", - написав Зеленський.

Президент зазначив, що наша санкційна група вже продемонструвала вагомі результати. Тепер "розраховуємо на подальший тиск, який дасть Україні змогу швидше перемогти російський терор".

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі Спадкоємним принцом, Прем’єр-міністром Саудівської Аравії Мухаммадом бін Салманом аль Саудом. Як зазначається, лідери обговорили актуальні питання взаємодії між Україною та Королівством Саудівська Аравія у продовження їхнього діалогу. Він був розпочатий під час двосторонньої зустрічі у Джидді 19 травня 2023 року.

Зеленський висловив подяку Спадкоємному принцу Мухаммаду бін Салману аль Сауду за послідовну підтримку всіх мирних зусиль.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський вкотре відповів на критику контрнаступу Збройних сил України. За словами українського лідера, швидкість контрнаступу ЗСУ перевищує швидкість ухвалення нових санкційних пакетів.

Він підкреслив, що “є конкретний вплив конкретної зброї. Що вона потужніша, далекобійніша, то швидше йде контрнаступ, звільнення нашої території. Якщо в небі нас немає, а є росія, все дуже просто – вони зупиняють нас із неба, зупиняють наш контрнаступ”.

Головне