Зеленський заявив про велику кількість проблем через неякісну роботу ВЛК

Зеленський заявив про велику кількість проблем через неякісну роботу ВЛК

Президент України Володимир Зеленський заявив про велику кількість проблем через неякісну роботу військово-лікарської комісії (ВЛК).

Про це він наголосив у своєму зверненні в Telegram-каналі. За його словами, командири мають займатися війною, а не бюрократією. Саме тому скоро будуть "готувати рішення".

Крім того, глава держави зазначив, що воїни, які приїжджають у тилові міста, заслуговують бачити, що люди памʼятають про війну.

"Усі на війні. А хто не бʼється на передовій, той має допомагати не у барах, не в клубах, а цілком конкретною допомогою воїнам", - повідомив Зеленський.

Президент розповів, що від самого ранку він перебуває у Донецькій області. Український лідер відвідав бригади, які ведуть наступальні дії в межах ОТУ "Соледар" та нагородив захисників.

Зеленський обговорив із комбригами проблемні питання, із якими стикаються військовослужбовці. Окрему увагу приділили дефіцитним снарядам, ремонту техніки та "гострому питанню", а саме – транспорту для евакуації поранених.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський у понеділок, 14 серпня, здійснив візит на Донеччину. Як зазначається, він відвідав штаби бригад, які ведуть наступальні дії в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Соледар”.

Крім того, глава держави відвідав стабілізаційний пункт, де надають допомогу захисникам, пораненим на Бахмутському напрямку. Він оглянув приміщення й оснащення пункту, поспілкувався з пораненими воїнами та медиками. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський провів засідання Ради національної безпеки та оборони України щодо результатів перевірки “військкоматів”. Внаслідок засідання глава держави прийняв рішення звільнити всіх обласних воєнкомів.

Головне