Зеленський відвідав реабілітаційний центр в Івано-Франківську

Зеленський відвідав реабілітаційний центр в Івано-Франківську

Президент України Володимир Зеленський відвідав реабілітаційний центр в Івано-Франківську, де наразі перебувають на лікуванні поранені українські військовослужбовці.

Про це повідомила пресслужба Офісу президента України. Зеленський оглянув Центр фізичної та реабілітаційної медицини. Його оснащено сучасним обладнанням для повноцінного відновлення здоров’я пацієнтів. Зокрема, там використано досвід іноземних фахівців.

Український лідер поспілкувався із захисниками, які перебувають на лікуванні. Він поцікавився станом їхнього здоров’я та побажав швидкого одужання. Крім того, він вручив військовим державні нагороди – ордени "За мужність" IIІ ступеня.

"Хочу подякувати кожному з вас за ваш подвиг, за ваш героїзм. Дякую від усіх українців за захист нашої держави. Перемога точно буде! Бажаю вам перемоги й одужання!", - зазначив президент.

Водночас захисники подарували президентові шеврони.

Зеленський також поспілкувався з персоналом медичного закладу.

"Хочу подякувати за вашу велику роботу. Ви – лікарі, медсестри – усі фантастичні! Ми вам дуже вдячні!", - наголосив глава держави.

Президент ознайомився з проєктом створення регіонального  реабілітаційного центру для воїнів. Для його реалізації заплановано залучати бюджетні кошти та допомогу міжнародних донорів. Медичний заклад спеціалізуватиметься на фізичній та ментальній реабілітації захисників.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський у День Сил спеціальних операцій ЗСУ відвідав воїнів ССО на позиціях під Бахмутом. Таким чином глава держави привітав їх зі святом. При цьому він наголосив, що воїни ССО виконують героїчні завдання заради України. Крім того, дорогою український президент вже за традицією випив кави на одній з АЗС та поспілкувався з людьми.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у День медичного працівника президент України Володимир Зеленський відвідав лікарні в Миколаївській області, а саме в місті Миколаєві та Очакові.

Головне