Зеленський: росія не демонструє свою силу, навпаки – це злочини того, хто боїться і програв

Зеленський: росія не демонструє свою силу, навпаки – це злочини того, хто боїться і програв

Президент України Володимир Зеленський заявив, що росія не демонструє свою силу, навпаки – це злочини того, хто боїться і програв. Країна-терористка вже усвідомлює це, але не визнає.

Про це він розповів у своєму зверненні до учасників форуму Ambrosetti, який проходить у Черноббіо (Італія).

"Хіба є якась сила в тому, щоб ударити ракетою по літаку зі своїм конкурентом? А самому при цьому боятися вилетіти з території росії в будь-яку державу. Та й по своїй державі їздити виключно на броньованому потягу. Хоча це закономірність. Бо якщо один терорист вбиває іншого терориста в такій державі, то знайдеться третій", - зазначив Зеленський.

Він підкреслив, що коли ми дивимося на росію після всього цього, то не бачимо нічого, окрім слабкості.

Навіть зараз, як наголосив президент, коли росія намагається додати хаосу в Африку, вона не демонструє свою силу. Це лише спроба відволікти світ від того, чим стала сьогоднішня рф.

"Терор не прикриває слабкість – лише завдає болю. Сила робить геть інше. Сила завжди прибирає хаос. Не примножує його. Сила завжди захищає свою землю, а не хапається за чуже. Сила в тому, що ти поважаєш себе, а тебе реально поважають інші, тебе поважає твій народ, тебе поважають інші народи. І з тобою через це, через цю повагу, спілкуються, а не через те, що в тебе ядерна зброя", - додав глава української держави.

Зеленський зазначив, що справжня сила несе не війну, а мир. Він висловив переконання, що Україна спільно з Італією та усім цивілізованим світом докладуть зусиль, щоб мир став нашим результатом, бо в нас є сила.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський не виключив, що для закінчення війни повинен відбутися “певний діалог” між Києвом та Москвою.

Головне