Зеленський звільнив Луніна та призначив нового очільника Полтавської ОВА

Зеленський звільнив Луніна та призначив нового очільника Полтавської ОВА

Президент України Володимир Зеленський призначив Філіпа Проніна керівником Полтавської обласної військової адміністрації. Указ глави держави №686/2023 від 10 жовтня оприлюднено на сайті.

"Призначити Проніна Філіпа Євгеновича головою Полтавської обласної державної адміністрації", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що попереднього очільника Полтавської ОВА Дмитра Луніна було звільнено.

“Звільнити Луніна Дмитра Сергійовича від тимчасового виконання обов'язків голови Полтавської обласної державної адміністрації”, - йдеться в указі №685/2023 глави держави.

Що відомо про Філіпа Проніна:

Філіп Пронін працював податковим та фінансовим аналітиком. Він був спеціалістом у Державному комітеті фінансового моніторингу України. 

Також він обіймав посаду заступника директора Департаменту фінансових розслідувань у Державній службі фінансового моніторингу України.

Варто зауважити, що нинішній керівник Полтавкої ОВА представляв Україну у Мінських переговорах щодо війни, яку розпочала російська федерація проти України.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський звільнив Ігоря Танцюру з посади командувача Сил територіальної оборони Збройних сил України та призначив на Анатолія Баргилевича. 

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, колишня заступниця міністра оборони України Ганна Маляр передала справи Наталії Калмиковій, яка стала новою заступницею очільника Міноборони.

Головне