Зеленський зустрівся зі спадкоємним принцом Саудівської Аравії: про що говорили

Зеленський зустрівся зі спадкоємним принцом Саудівської Аравії: про що говорили

Президент України Володимир Зеленський зустрівся зі спадкоємним принцом Мухаммадом бін Салманом аль Саудом у Саудівській Аравії.

Про це він повідомив у вівторок, 27 лютого, у соцмережах.

"Обговорили пункти Формули миру та прогрес, який може бути досягнутий у їхній реалізації. Лідерство Саудівської Аравії може допомогти знайти справедливі рішення. Ми цінуємо прагнення принца допомогти відновити справжній мир і вдячні за поради та підтримку", - підкреслив президент.

Зеленський також розповів принцу про діалог з партнерами стосовно підготовки Глобального саміту миру у Швейцарії на рівні лідерів. Сторони обговорили зміст саміту та можливі кроки для відновлення безпеки України, всієї Європи й глобальної спільноти народів.

Президент відмітив, що днією з важливих тем зустрічі стали конкретні можливості двосторонньої співпраці між Україною та Саудівською Аравією в економічній і технологічній сферах. Команди двох країн будуть працювати за відповідними напрямами, які були обговорені.

Нагадаємо, 27 лютого Володимир Зеленський прибув з візитом до Саудівської Аравії.

Збір на БпЛА "СИЧ" для підрозділів ГУР МОУ:

Ціль: 25 000 000 ₴

Банка: https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr 

Картка: 5375 4112 1361 1622

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Польща може розширити ембарго на українську продукцію. Це станеться у разі якщо Євросоюз не вживе жодних заходів. 

Головне