Зеленський зустрівся з Залужним: "Запропонував Валерію Федоровичу й надалі бути в команді"

Зеленський зустрівся з Залужним:

Президент України Володимир Зеленський і головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний провели спільну зустріч у четвер, 8 лютого, і повідомили про теми, які обговорили.

Про це глава держави та головнокомандувач ЗСУ повідомили у своїх Telegram-каналах. За словами Зеленського, він висловив подяку Залужному за два роки захисту України.

"Обговорили, якого оновлення потребують Збройні Сили України. Обговорили також, хто може бути в оновленому керівництві Збройних Сил України. Час для такого оновлення – саме зараз", - йдеться в дописі президента.

Володимир Зеленський також заявив, що під час зустрічі "запропонував Валерію Федоровичу й надалі бути в команді".

Водночас Залужний повідомив, що на зустрічі з Зеленським була проведена "важлива та серйозна розмова". За результатами було прийнято рішення про необхідність зміни підходів та стратегії.

"Завдання 2022 року відрізняються від завдань 2024 року. Тому усі повинні змінитись та адаптуватись до нових реалій також. Щоб перемогти теж разом. ... Вдячний усім, хто поруч. Команді Генерального штабу, Міністерства оборони, Президенту України", - підкреслив головнокомандувач ЗС України.

Посадовці також оприлюднили спільне фото.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські пропагандисти розганяють в мережі чергове вкидання про головнокомандувача ЗС України Валерія Залужного. Цього разу вони поширюють наративи про нібито підбурювання головкомом військовослужбовців до вчинення державного перевороту на тлі повідомлень про його звільнення з посади.

Головне