Зеленський зустрівся з керівниками провідних оборонних компаній світу

Зеленський зустрівся з керівниками провідних оборонних компаній світу

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у другому Міжнародному форумі оборонних індустрій, де зустрівся з керівниками та топменеджерами провідних оборонних компаній світу. Про це глава держави повідомив у своєму Телеграм-каналі.

Форум, який зібрав представників понад 30 країн та майже 300 компаній, став майданчиком для обговорення розширення співпраці у сфері оборони. Зеленський наголосив на важливості іноземного досвіду, доступу до ланцюгів постачання та новітніх технологій для зміцнення оборонного сектору України.

"Ми розраховуємо на більшу підтримку, тому що війна, на жаль, не припинилася", - зазначив Президент, подякувавши учасникам за їхню допомогу та висловивши надію на довгострокове партнерство, яке триватиме і після завершення конфлікту.

Особливу вдячність Зеленський висловив компаніям, які вже відкрили свої офіси в Україні, підкресливши важливість їхньої присутності для розвитку місцевої оборонної промисловості.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Бердянську стався потужний вибух. Про це повідомив голова Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська вранці 2 жовтня атакували готель у Словʼянську Донецької області.

Головне