Зеленський закликає світ допомогти розібратись з російською авіацією

Зеленський закликає світ допомогти розібратись з російською авіацією

У Харкові стався обстріл, під час якого поштовий термінал отримав удар. Зеленський закликає світ допомогти із військовою авіацією, що атакує цивільні об'єкти, зазначаючи необхідність швидких міжнародних дій для зупинення насильства та встановлення миру.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський в Telegram.

В Харкові 30 червня стався ще один обстріл, під час якого був уражений поштовий термінал. За словами президента, наразі відомо про десятеро поранених та одну загиблу особу. 

“Ці їхні бомби – одна з ключових основ путінської здатності воювати”, – наголосив він.

Зеленський закликав світ допомогти розібратись з російською бойовою авіації, що атакує цивільні об'єкти, зазначивши, що це є необхідним кроком до встановлення миру. 

“Світ має достатню силу, щоб примусити росію до миру. Удари по російській військовій інфраструктурі та військових аеродромах – це справедливі заходи”, – додав він.

Президент також висловив вдячність міжнародним партнерам за підтримку у захисті Харківської області від російського наступу, підкресливши необхідність подальших рішучих дій та комунікації для досягнення мирного розв'язання конфлікту.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський заявив, що комплекси Patriot не здатні ефективно боротися проти керованих авіаційних бомб, які загрожують Україні.

Головне