Зеленський: Втрати на Харківщині становлять вісім росіян до одного українця

Зеленський: Втрати на Харківщині становлять вісім росіян до одного українця

У боях на півночі Харківщини співвідношення втрат між українськими та російськими військовими становить один до восьми — на одного загиблого воїна ЗСУ припадає вісім знищених окупантів. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

"До цього тижня було близько 2000-3000 жертв — я постійно отримую аналітику про вбивство російських військових. 2000-3000 сімей втратили своїх дітей. Та йому абсолютно начхати. Путін у цей час у лазні перебуває, або де він там — у спа, яке показували не один раз?" — розповів президент.

Зеленський наголосив, що лідеру рф Володимиру Путіну начхати на своїх людей — як на цивільних, так і на військових.

Нагадаємо, російські війська станом на 25 травня, продовжують наступальні дії на декількох напрямках, найбільша активність спостерігається на Покровському. Сили оборони України мужньо стримують натиск окупантів та завдають їм втрат.

Як писали "Ми-Україна" раніше, прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали 28-річного одесита, який намагався незаконно перетнути державний кордон через річку Турунчук на дитячому надувному матраці із зображенням "Людини-павука". Про це повідомила Державна прикордонна служба.

Головне