Зеленський виступить на наступному засіданні Радбезу ООН

Зеленський виступить на наступному засіданні Радбезу ООН

Президент України Володимир Зеленський виступить на засіданні Ради Безпеки ООН щодо війни з росією у вівторок, 24 вересня. Про це повідомило представництво Словенії в ООН, передає Reuters.

Воно пройде в той час, коли світові лідери будуть у Нью-Йорку на щорічній сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Засідання, присвячене війні росії проти України, відбудеться під час щорічної сесії Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку, куди з'їдуться світові лідери. Ініціаторами зустрічі виступили США, Велика Британія, Франція, Японія, Південна Корея та Мальта.

Зеленський планує представити "план перемоги" президенту США Джо Байдену під час свого візиту до Сполучених Штатів. Ця поїздка відбувається у критичний момент війни, коли російські війська продовжують наступ на сході України.

Нагадаємо, Ізраїль готується до можливої сухопутної операції проти "Хезболли" в Лівані. Уряд Беньяміна Нетаньягу схвалив план наступу на південь Лівану, розроблений Генеральним штабом Ізраїлю. Про це повідомляють ізраїльські ЗМІ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський подякував воїнам за успішну роботу, зокрема, на території росії, та заявив про готовність Плану перемоги. Він наголосив на необхідності рішучих дій для досягнення миру та забезпечення тривалої безпеки України.

Головне