Зеленський відреагував на замах на Трампа

Зеленський відреагував на замах на Трампа

Президент України Володимир Зеленський відреагував на замах на колишнього президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа під час його промови на мітингу, заявивши, що "насильству немає виправдань". Про це він написав на своїй сторінці в Х.

"З жахом дізнався про стрілянину по колишньому президенту США Дональду Трампу під час його передвиборчого мітингу в Пенсильванії. Такому насильству немає виправдань та не повинно бути місця будь-де у світі. Насильство ніколи не має перемагати", - зазначив Зеленський.

Президент України побажав Трампу швидкого одужання.

"Також висловлюю співчуття близьким жертви цього нападу - учасника мітингу. Бажаю сили всім, хто шокований цією подією. Бажаю Америці вийти з цього сильнішою", - додав глава держави.

Нагадаємо, що під час виступу кандидата в президенти Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа у Пенсильванії пролунали постріли, в результаті політика евакуювали з майданчика.

Як писали "Ми-Україна" раніше, підозрюваним в замаху на екс-президента США Дональда Трампа виявився 20-річний Томас Метью Крукс із Бетел-Парку, штат Пенсильванія.

Головне