Зеленський відреагував на обстріл багатоповерхівки у Харкові

Зеленський відреагував на обстріл багатоповерхівки у Харкові

Президент України Володимир Зеленський відреагував на атаку росіян, яку вони здійснили по багатоперхівці Харкова. Про це глава держави повідомляє в своєму Telegram-каналі.

"Між 9-м та 12-м поверхами – пожежа й завали. На цей час відомо про майже 30 поранених, серед них діти", - зазначив президент.

Відомо, що росіяни завдали удару авіаційними бомбами.

Зеленський висловив вдячність усім, хто допомагає. Він наголосив, що «світ має допомогти захисту від російської військової авіації, від десятків керованих авіабомб, які щодня забирають життя українців».

"Цей терор може бути зупинений. Але щоб зупинити терор, потрібно зупинити страх перед сильними рішеннями, які об’єктивно потрібні. Цю війну може завершити справедливо тільки рішучість. Саме рішучість найбільш ефективно убезпечує від терору", - написав Зеленський.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська поцілили у житлову багатоповерхівку у місті Харків, в результаті постраждали 25 людей, серед них троє дітей. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, українські військові за тиждень ліквідували 8540 окупантів та знищили 1404 одиниці озброєння й військової техніки росіян.

Головне