Зеленський відповів, коли зустрінеться з Трампом

Зеленський відповів, коли зустрінеться з Трампом

Глава української держави Володимир Зеленський анонсував зустрічі з обома кандидатами на посаду наступного президента США - Камалою Гарріс та Дональдом Трампом. 

Попередньо, зустріч Зеленського з Трампом має відбутись 26-27 вересня. 

"Я бачив його повідомлення у ЗМІ, наші команди у контакті. Головне, щоб час був. Я не заглядатиму у майбутнє, але гадаю, що для обох нас це буде важливо", - зазначив президент.

Також він підтвердив, що планує зустріч з Гарріс. 

"Я зустрінуся точно з Камалою Гарріс і хочу побачити, що вона думає з приводу українського плану перемоги", - зазначив він.

Зеленський зауважив, що цей план містить не лише те, чого Україна зараз потребує від чинного американського лідера Джо Байдена.

"Але в плані є те, що ми будемо мати іншу ситуацію після листопада. Тобто, в США буде новий президент. І треба з кожним із претендентів говорити, а як вони до цього ставляться. І також я буду говорити з Конгресом. Мені потрібна їх підтримка в цій справі", - підсумував гарант.

Як писав "Ми-Україна" раніше, президент Володимир Зеленський відвідає Сполучені Штати наступного тижня, де виступить на Генеральній Асамблеї ООН та проведе низку зустрічей з лідерами країн, представниками оборонних і енергетичних компаній та українською громадою.

Головне