Зеленський: В Україні з'явиться більше державних програм для молоді

Зеленський: В Україні з'явиться більше державних програм для молоді

В Україні з'явиться ще більше державних програм, які працюватимуть в інтересах молоді. Про це під час виступу на Українському молодіжному форумі заявив президент України Володимир Зеленський. 

Восени почнуть діяти зміни до програми "єОселя". Для українців та українок віком до 25 років буде передбачене зменшення першого внеску до 10%.

"Це справді хороша іпотечна програма. В ній передбачено 3% річних для військових, лікарів, учителів та правоохоронців і 7% річних для інших категорій", - зазначив глава держави.

Крім того, у вересні з’явиться нова програма грантів - 150 тисяч гривень на започаткування або розвиток власної справи. Невдовзі мають запрацювати і освітні гранти, зокрема - програма підтримки абітурієнтів.

"Поступово уряд буде збільшувати наповненість коштами цієї та інших відповідних програм підтримки нашої, української, молоді. Таких програм має бути набагато більше. Будьте з Україною, будьте в Україні, і хай Україна завжди перемагає", - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, міністр оборони Франції Себастьєн Лекорню обговорив із своїм українським колегою Рустемом Умєровим ситуацію на фронті.

Як повідомляли "Ми-Україна", президент України Володимир Зеленський наголосив, що посилення систем протиповітряної оборони та бойової авіації є пріоритетом для захисту українців від російських атак

Головне