Зеленський: Уся наївна концепція "червоних ліній" щодо рф розсипалась під Суджею

Зеленський: Уся наївна концепція

Уся наївна концепція "червоних ліній" щодо рф, яка раніше панувала у деяких партнерів України, розсипалась у Курській області рф. Про це заявив президент Володимир Зеленський.

Глава держави наголосив, що операція у Курській області була ретельно спланована. І це дозволило поставити російського диктатора у те положення, в якому він зараз знаходиться.

"Вся наївна, ілюзорна концепція так званих червоних ліній щодо росії, яка панувала в оцінках війни деякими нашими партнерами, розсипалася цими днями десь під Суджею. І коли наші українські захисники життя діють саме так міцно, хоробро, і коли операція справді надійно підготовлена, Путіну не залишається нічого. І тепер світ бачить, що це так, що це дійсно спрацьовує. І не лише на тимчасово окупованій території нашої держави, але і на території самої росії", - наголосив український президент.

Як повідомляли "Ми-Україна", раніше Володимир Зеленський назвав операцію Збройних сил України у Курській області рф найбільшою інвестицією у процес звільнення українців з полону.

Головне