Зеленський: Україна потребує засобів для знищення російських носіїв бомб

Зеленський: Україна потребує засобів для знищення російських носіїв бомб

Україна потребує засобів для знищення російських носіїв бомб, якими окупанти атакують українські міста та цивільне населення. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

Він заявив, що удари КАБами також завдаються по Донеччині та по інших прифронтовим і прикордонним регіонам щоденно.

"Україна потребує необхідних сил і засобів, щоб знищувати носії цих бомб. Зокрема, російську бойову авіацію там, де вона є. Потрібен цей крок. Я вдячний усім партнерам, вдячний Америці за сильне рішення, яке допомогло нам стабілізувати ситуацію в прикордонні Харківщині. Ми отримали змогу знищувати російські ракетні пускові установки поблизу кордону і скупчення російських окупантів. Такі рішення потрібно продовжувати", - додав президент.

За словами Зеленського, від початку червня російська армія скинула на Україну понад 2400 керованих авіабомб, близько 700 з них - на Харківську область.

Нагадаємо, тіло чоловіка виявили у одному з парків Одеси. За даними місцевої поліції, загиблим виявився 43-річний місцевий житель - чоловік помер внаслідок вибуху гранати.

Як писали "Ми-Україна" раніше, кількість постраждалих внаслідок авіаудару російських окупантів по Харкову зросла до 42 осіб. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України.

За даними відомства, на місці удару продовжують працювати рятувальники, які розбирають завали.

Головне