Зеленський у Харкові відвідав учнів у місцевій метрошколі: відео реакції дітей

Зеленський у Харкові відвідав учнів у місцевій метрошколі: відео реакції дітей

Президент України Володимир Зеленський, який перебуває з робочим візитом на Харківщині, відвідав метрошколу у Харкові та особисто поспілкувався з дітьми, які навчаються у харківській підземці.

"Глава держави відвідав класи, де тривали уроки математики, англійської мови та музики. Володимир Зеленський поспілкувався з дітьми й поцікавився подробицями навчання. Учні розповіли Президенту про улюблені шкільні предмети та свої захоплення", - повідомили у пресслужбі глави держави.

Також Володимир Зеленський відзначив нагородами та почесними званнями педагогів Харківщини.

"Приємно бути на Харківщині, бачити дітей, їхні усмішки, оченята - маленькі, дуже приємні, але вже трішки дорослі - через усі випробування, які діти проходять разом з усією країною. Я хочу вам усім подякувати за те, що Харківщина не порожня, за те, що тут є прекрасні діти, люди різних професій. Безумовно, є ви - вчителі. Якщо є школа, навіть така креативна, є й життя. Дякую за вашу роботу, за служіння дітям України", - наголосив український президент.

Реакція дітей у метрошколі на візит президента була ну просто неймовірною.

Як відомо, у Харкові в метро навчальний процес організовано на п’яти станціях: "Університет", "Перемога", "Тракторний завод", "Метробудівників" та "Академіка Павлова". Всього працює 105 класів, у яких навчаються 2094 учні 1-11-х класів. Всього у школі організовано дві навчальні зміни.

Як повідомляли "Ми-Україна", мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що у місцевій метрошколі, навчальні класи якої розташовані у підземці, з початком другої чверті стало на 200 учнів більше.

Головне