Зеленський розповів, що обговорював із Трампом два місяці тому

Зеленський розповів, що обговорював із Трампом два місяці тому

Президент України Володимир Зеленський розкрив деталі нещодавньої телефонної розмови з колишнім президентом США Дональдом Трампом, який наразі є кандидатом на посаду глави держави від Республіканської партії.

В інтерв'ю CNN Зеленський повідомив, що спілкування відбулося близько двох місяців тому. За словами українського лідера, Трамп виявив прихильність до України та пообіцяв підтримку.

"Він був дуже прихильним, ми мали хорошу розмову… Він розуміє, як важко вижити під час війни. Саме тому я хочу поділитися цим планом, щоб почути його реакцію", — пояснив Зеленський. 

Водночас український президент висловив нерозуміння щодо нещодавніх заяв Трампа про можливість швидкого завершення війни в Україні протягом кількох днів у разі його обрання. Зеленський наголосив на бажанні обговорити з Трампом український план мирного врегулювання, щоб почути його реакцію.

Нагадаємо, президент США Джо Байден і прем'єр-міністр Великої Британії Кір Стармер провели зустріч у Вашингтоні 13 вересня, під час якої обговорили ряд важливих міжнародних питань. Про це повідомили на сайті Білого дому.

Як писали "Ми-Україна" раніше, співробітники поліії затримали у передмісті Києва чоловіка, який вбив знайомого. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції.

Головне