Зеленський: Росіяни запустили по Україні більше сотні ракет та майже сотню Shahed

Зеленський: Росіяни запустили по Україні більше сотні ракет та майже сотню Shahed

Україна зазнала одного з наймасштабніших комбінованих ударів з боку росії. Президент Володимир Зеленський повідомив, що агресор випустив понад сотню ракет різних типів та близько сотні дронів "Шахед".

Атаки були спрямовані на критичну та цивільну інфраструктуру в більшості регіонів країни. Внаслідок обстрілів є загиблі та поранені серед мирного населення.

"Багато пошкоджень в енергетиці. Але всюди, де є відключення електрики, вже тривають відновлювальні роботи. Наші ремонтні бригади працюватимуть цілодобово. Електрику — повернемо", — наголосив Зеленський.

Особливо постраждав енергетичний сектор. Зеленський запевнив, що ремонтні бригади вже розпочали відновлювальні роботи і працюватимуть цілодобово для якнайшвидшого відновлення електропостачання у всіх постраждалих районах.

"Електрику — повернемо", — підкреслив президент, демонструючи рішучість у подоланні наслідків атаки.

Нагадаємо, масштабна атака рф на територію України розпочалася вранці понеділка, 26 серпня. Зокрема, на Хмельниччині було чутно вибухи.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Києві вночі та вранці 26 серпня ППО знищила 15 ракет і стільки ж ударних дронів. Про це розповів начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Головне