Зеленський: путін - вже не “гравець”, а маніяк і терорист

Зеленський: путін - вже не “гравець”, а маніяк і терорист

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російський лідер володимир путін вже не є “гравцем” на світовій арені, а перетворився на маніяка і терориста. 

За словами Зеленського, путін має амбіції відновити вплив радянського союзу, але це вже неможливо.

“Сто відсотків, він хоче повернути вплив, який був у радянського союзу. Він його не поверне, він вже не встигне. Йому вже не дадуть встигнути, ні роки, ні світ”, - сказав Зеленський у своєму інтерв'ю індійським ЗМІ.

За його словами, українська армія успішно просувається на території росії, а путін не може цьому протистояти. Замість того, щоб діяти як світовий лідер, путін використовує загрози ядерною зброєю, що свідчить про його відчай.

Президент підкреслив, що навіть ті, хто раніше підтримував зв'язки з путіним, зараз бачать у ньому не лідера, а терориста, що значно змінило ставлення до нього на міжнародній арені.

Як писали “Ми-Україна” раніше, президент Володимир Зеленський заявив, що росія значно посилює протиповітряну оборону навколо своїх ключових територій, але на зайнятих українськими військами територіях, таких як Курщина, ППО відсутня.

Головне