Зеленський провів Ставку в Харкові - ситуація в регіоні контрольована

Зеленський провів Ставку в Харкові - ситуація в регіоні контрольована

Президент України Володимир Зеленський 16 травня провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача у Харкові. Про це повідомив глава держави.

Президент України розповів, що про ситуацію на Харківщині доповідали головком Олександр Сирський, а також командувачі ОСУВ "Хортиця" та ОТУ "Харків" Юрій Содоль та Михайло Драпатий. Обговорювалися завдання та потреби кожного підрозділу, зокрема на Харківщині в районах Вовчанська та Липців.

"Станом на сьогодні ситуація на Харківщині загалом контрольована, наші воїни завдають окупанту відчутних втрат. Але напрямок залишається вкрай складним – посилюємо наші підрозділи", - наголосив Володимир Зеленський.

Також із доповідями щодо намірів окупантів виступили очільники ГУР та СЗР. Керівник СБУ повідомив про контрдиверсійні заходи.

Зеленський зазначає, що станом на 16 травня ситуація на Харківщині загалом контрольована, Сили оборони завдають окупанту відчутних втрат. Але напрямок залишається вкрай складним, тому українські підрозділи будуть посилюватися.

Нагадаємо, нині у Миколаєві також запроваджують відключення світла, однак вони короткочасні. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські військові беруть у полон цивільних у північній частині Вовчанська Харківської області, де тривають активні бойові дії. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Головне