Зеленський провів чергове засідання Ставки: що обговорювали

Зеленський провів чергове засідання Ставки: що обговорювали

Президент України Володимир Зеленський 2 лютого провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Про це глава держави повідомив у своєму Telegram-каналі.

За його словами, під час засідання обговорили пʼять основних питаннь.

"Перше – українське виробництво дронів. План на 2024 рік. Збільшено контракти. Спланували додатковий бюджет саме на дрони і забезпечимо його виконання...Загалом на цей рік більше 90% дронів на фронті – це вітчизняне виробництво", - зазначив Зеленський.

Крім того, під час засідання було обговорено питання виробництва та імпорту снарядів, а також ситуацію на лініях фронту.

"Доповідали Головком Залужний та командувачі за напрямками – Москальов, Cирський. Дякую всім українським воїнам, які тримають позиції та знищують ворога. Працюємо з партнерами, щоб додати українським воїнам більше сили", - додав український президент.

Також на Ставці учасники говорили про будівництво фортифікацій та ситуацію енергетики, зокрема про відновлення енергосистеми після обстрілів противника.

"Проходимо цей опалювальний сезон стабільно. Дякую всім нашим працівникам енергетичної галузі та кожному воїну, який захищає від російських ракет і дронів", - наголосив глава держави.

Нагадаємо, що Кабмін вирішив надавати податкові пільги бізнесу, який інвестуватиме в Україну понад 12 мільйонів євро.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський 26 січня провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, де заслухав доповіді командувачів та Валерія Залужного. 

Головне