Зеленський про роботу "зернового коридору": Наближаємося до позначки експорту в 30 млн тонн вантажів

Зеленський про роботу

Динаміка "зерновий коридору" наближається до 30 мільйонів тонн вантажів, з них лише за лютий експортували понад 8 мільйонів тонн. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

"Продовжуємо розвивати й альтернативні маршрути: Дунаєм і через Молдову", — розповів президент за підсумками щоденного селектора.

За його словами, триває розвиток і альтернативних маршрутів експорту української продукції через Дунай і Молдову.

"Заслухав також головкома щодо оперативної ситуації на основних напрямках, аудиту Збройних сил, ротації бригад і кадрових рішень у їхніх межах. Обов'язково - доповіді розвідок, СБУ та МВС", - написав він.

Нагадаємо, на польському кордоні не зафіксовано жодного випадку блокування доставки в Україну зброї, військової техніки, гуманітарної допомоги та пального. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Бельгія надасть Україні 611 мільйонів євро із доходів, отриманих від заморожених російських активів. Про це повідомило видання Belga News Agency.

"За даними офісу бельгійського міністра, який підтвердив інформацію, йдеться про відсотки за російськими активами, замороженими в Бельгії", – йдеться у публікації.

Головне