Зеленський про Курщину: На ранок є чергове поповнення обмінного фонду

Зеленський про Курщину: На ранок є чергове поповнення обмінного фонду

Україна продовжує досягати поставлених цілей у Курській області росії, на ранок 19 серпня Сили оборони змогли взяти полон російських військових, повідомив президент Володимир Зеленський. Про це повідомив Зеленський у Telegram за результатами доповіді головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського.

"Головком доповів і щодо нових деталей операції в Курській області. Досягаємо поставлених цілей. На ранок є і чергове поповнення обмінного фонду для нашої держави", – написав президент в телеграмі.

Також Сирський доповів про ситуацію на фронті, зокрема, про "важкі бої на Покровському напрямку" і "захист Торецька".

"Вдячний за кожен результат у знищенні окупанта. Працюємо над забезпеченням зброєю та необхідними сильними рішеннями партнерів наших дій на фронті", – запевнив Зеленський.

Нагадаємо, у місті Кілія 73-річний чоловік підозрюється у тому, що стріляв через паркан сусідів, а потім пішов на дитячий майданчик з револьвером. Про це повідомили в Національній Поліції.

Як писали "Ми-Україна" раніше, українські військові, які перебувають на Покровському напрямку, не помітили, що росія відводить свої війська з цієї ділянки фронту у зв’язку із ситуацією у Курській області. Про це повідомив пресофіцер 14 бригади НГУ "Червона Калина", підполковник Микола Коваль.

 

Головне