Зеленський призначив нового голову ЦПД

Зеленський призначив нового голову ЦПД

Президент України Володимир Зеленський назначив Андрія Коваленка головою Центру протидії дезінформації згідно з указом глави держави.

Відповідний указ опубліковано на сайті Офісі президента.

Андрій Валерійович Коваленко призначений на посаду керівника Центру протидії дезінформації. Раніше президент видав указ, яким дозволив військовим обіймати посаду керівника Центру протидії дезінформації.

Що відомо про Андрія Коваленко

Андрій Коваленко - кваліфікований спеціаліст у галузі інформаційних технологій та PR-консультант, завершив навчання у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка за спеціальністю "соціологія" у 2012 році. Почав свою професійну діяльність як журналіст наприкінці 2010 року, працюючи у виданнях "Сегодня", "Коментарі", та згодом займавши посаду редактора на сайті телеканалу "Еспресо".

З 2015 року Коваленко працював у різних редакційних посадах на сайті Depo.ua, включаючи редактора та головного редактора. З 2018 року, як експерт у сфері інформаційних технологій, він виступав на форумах польського Інституту Східноєвропейських досліджень. З травня 2020 року він обіймав посади спеціаліста з комунікацій у Державному агентстві рибного господарства та Державній інспекції містобудування. Крім цього, він керував медійним напрямком у виборчому штабі партії "Слуга народу" Борщагівської ОТГ.

Останнім часом Коваленко працював заступником керівника Центру протидії дезінформації при РНБО та є лейтенантом Збройних Сил України.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Байден закликав Конгрес схвалити документ, що розблокує допомогу Україні.

Головне