Зеленський призначив Галину Михайлюк своєю представницею у Верховній Раді

Зеленський призначив Галину Михайлюк своєю представницею у Верховній Раді

Президент Володимир Зеленський затвердив призначення Галини Михайлюк Представником Президента в Верховній Раді.

Це визначено в указі №823/2023, що опублікований на веб-порталі Глави держави.

Документ визначає, що Галині Михайлюк доручено обіймати посаду Представника Президента України в Верховній Раді України за умови її згоди.

Галина Михайлюк є народною депутаткою від партії "Слуга народу" та заступницею голови Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності.

Варто додати, що 7 грудня Зеленський звільнив з посади свого представника у ВР Федора Веніславського.

Відповідну посаду Веніславський обіймав з 12 вересня 2022 року, а до цього року був представником глав держави у Конституційному Суді України. У 2019 році на парламентських виборах його було обрано нардепом від партії "Слуга народу".  Також він входить до Комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Довідка.

Галина Михайлюк є представницею IX скликання від партії "Слуга народу", а також входить до складу відповідної фракції та обіймає посаду заступниці голови комітету з правоохоронної діяльності.

Вона народилася 14 червня 1987 року у Києві. Галина Михайлюк має ступінь магістра права, яку отримала з відзнакою від Одеської юридичної академії у період з 2004 по 2009 рік.

Крім того, вона має ступінь магістра економіки із відзнакою від Одеського економічного університету за період з 2005 по 2010 рік. Також вона здобула ступінь магістра міжнародного корпоративного та комерційного права (LLM) в Йоркському університеті у Великій Британії за період з 2010 по 2012 рік.

Як писав "Ми-Україна" раніше, США запровадили санкції проти низки компаній, що купували Ірану деталі для дронів

Головне