Зеленський привітав працівників Держспецзвʼязку з професійним святом

Зеленський привітав працівників Держспецзвʼязку з професійним святом

Президент України Володимир Зеленський привітав працівників Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України з їхнім професійним святом.

Про це він написав у Telegram.

"Вже більш ніж два роки повномасштабної війни ми користуємось надійним звʼязком та крок за кроком нарощуємо захист нашої держави, наших українських спеціальних структур від ворожих кіберударів", - зазначив президент.

Він висловив подяку всім працівникам і працівницям Держспецзв'язку України за їхню професійність.

"Дякую за відданість Україні та готовність 24/7 бути на службі, бути уважними й ефективними у виконанні службових та воєнних завдань. І обовʼязково маємо памʼятати та допомагати сімʼям, рідним, близьким тих наших людей, які, працюючи заради нашої держави, захищаючи нашу державу, віддали свої життя. Дякую вам! Слава Україні", - додав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий облік та уточнення даних за кордоном, QR-код та військовий квиток: нові правила

23 травня Володимир Зеленський привітав морських піхотинців України з їхнім святом. Глава держави подякував їм за вірність державі та захист країни від ворога.

Він наголосив, що морські піхотинці відзначились у боях з перших днів війни та брали участь у кожній зі стратегічних битв на південних та східних рубежах. 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Генсек НАТО закликав скасувати обмеження для України на використання зброї по цілях в росії

Головне