Зеленський прилетів в Швейцарію на Глобальний саміт миру

Зеленський прилетів в Швейцарію на Глобальний саміт миру

Президент України Володимир Зеленський прилетів до Швейцарії, аби взяти участь у Глобальному саміті миру. Про це повідомив очільник нашої держави.

Президент України впевнений, що саміт миру дасть змогу зробити конкретні кроки у сферах, що важливі для кожного у світі: ядерна та продовольча безпека, повернення військовополонених і всіх депортованих осіб, зокрема депортованих українських дітей.

"У Саміті візьмуть участь близько 100 країн і міжнародних організацій. Вдячний усім, хто вирішив долучитися та продемонструвати глобальне лідерство й відданість миру, міжнародному праву та Статуту ООН", - зазначив Володимир Зеленський.

Як зазначив Зеленський, у саміті візьмуть участь близько 100 країн і міжнародних організацій.

"Як відповідальна світова більшість, разом ми маємо докласти всіх зусиль, щоб покласти край війнам, агресіям і колоніальній окупації та унеможливити їхнє повторення. Упевнений, що всі люди світу хочуть справедливого миру та поваги до кожної нації", – пояснив очільник України.

Нагадаємо, армія рф атакувала дронами Київ та область, українські сили ППО знищили усі ворожі БПЛА. Про це повідомив очільник Київської ОВА Руслан Кравченко. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, правоохоронці затримали підлітків, які за гроші від спецслужб рф палили автомобілі військовослужбовців ЗСУ. Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

Головне