Зеленський прибув в Ірландію для зустрічі з прем'єр-міністром Саймоном Гаррісом

Зеленський прибув в Ірландію для зустрічі з прем'єр-міністром Саймоном Гаррісом

Під час повернення зі Сполучених Штатів повітряне судно з президентом України Володимиром Зеленським здійснило посадку в Ірландії. На ірландській землі відбулася зустріч українського лідера з прем'єр-міністром Ірландії Саймоном Гаррісом. Про це повідомило видання RTÉ.

Це перший візит президента України до Ірландії.

Під час зустрічі обговорюватиметься повномасштабне вторгнення рф до України. Місцеві ЗМІ повідомляють, що Гарріс може допомогти у поверненні українських дітей.

Літак президента України приземлився в міжнародному аеропорту "Шеннон" в Ірландії дорогою зі США, де Зеленський взяв участь в саміті НАТО та провів низку зустрічей.

В аеропорту на злітно-посадковій смузі Зеленського зустрів прем’єр Ірландії Саймон Гарріс, а також посол України в Ірландії Лариса Герасько.

Нагадаємо, українські військовослужбовці на півдні завдали вогневого ураження по місцях дислокації ворога, вогневих позиціях і тилах. Бійцям вдалося знищити два Starlink окупантів, човен і аж 16 гармат. Про це повідомили сили оборони півдня.

Як писали "Ми-Україна" раніше, четверо людей загинули та дев’ять отримали поранення внаслідок ворожих бомбардувань міста Мирноград на Донеччині. Серед постраждалих – дитина. Про це повідомляє поліція Донецької області.

Головне