Зеленський прибув у Брюссель для участь у засідання Євроради

Зеленський прибув у Брюссель для участь у засідання Євроради

Президента України Володимира Зеленського прибув в Брюсселі на саміті Європейського Союзу. Про це президент України повідомив у власному Telegram-каналі.

"Зустрінуся з очільниками ЄС і держав-членів, проведу двосторонні переговори. Ми підпишемо одразу три безпекові угоди, одна з яких – із Європейським Союзом загалом. Вона вперше закріпить зобов’язання всіх 27 держав-членів надавати Україні широку підтримку попри будь-які інституційні зміни всередині", - зазначив він.

Він проведе зустрічі з главами ЄС і двосторонні переговори з державами-членами ЄС.

Крім того, за словами Зеленського, Україна підпише одразу три безпекові угоди, одна з яких - з Європейським Союзом загалом.

Нагадаємо, європейський Союз виділив Україні третій транш макрофінансової допомоги на 1,9 мільярда євро з великого пакета на 50 мільярдів євро у межах програми Ukraine Facility. Про це повідомив премʼєр-міністр України Денис Шмигаль.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Хуан Орландо Ернандес - колишній президент Гондурасу - отримав вирок у 45 років ув'язнення в США. Покарання він отримав за обвинуваченням у сприянні транспортуванню понад 400 тонн кокаїну в Америку. Про це пише NBC News.

Головне